Logo Hair Extensions by Char

Wij breiden uit met een 2e salon in Amsterdam! Volg onze Insta om op de hoogte te blijven.

Tell a Friend

Geef 10% korting aan een vriendin op een eerste behandeling en ontvang dezelfde korting op jouw volgende behandeling.

Als bestaande klant geniet jij van jouw FABULOUS lokken en krijg je ongetwijfeld veel complimenten! Jij kunt vanaf nu korting geven aan vriendinnen die ook graag een behandeling bij Hair Extensions by Char zouden willen ondergaan.

Voor elke vriendin die door jou klant bij ons is geworden ontvang jij ook 10% korting. Je kan de korting ook opsparen. Komt een tweede vriendin via jou bij ons? Dan ontvang je 20% korting. Opsparen kan tot maar liefst 50%.

Tijdens het boeken van een behandeling geef je aan ons de naam van de vriendin(nen) door via Whatsapp.

Je ontvangt de korting als tegoed in jouw klantprofiel en dit tegoed is in te zetten wanneer je vriendin daadwerkelijk voor de behandeling is geweest en aan haar betaalverplichting heeft voldaan. (Let op: Bij betalen in termijnen moet tenminste de eerste termijnbetaling voldaan zijn). 

Let op: het geldt alleen voor nieuwe klanten, en de korting is alleen van toepassing op hun eerste behandeling bij ons.

*De ‘’Tell a friend discount’’ gaat in vanaf 05-02-2024, gemaakte afspraken in het verleden komen niet in aanmerking voor deze actie.

Tell-a-Friend

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.