Logo Hair Extensions by Char

Wij breiden uit met een 2e salon in Amsterdam! Volg onze Insta om op de hoogte te blijven.

Maatwerk

Jij staat centraal bij Hair Extensions by Char, iedere behandeling is maatwerk. Voorafgaand aan de afspraak zullen we contact met je opnemen om je wensen door te nemen en om in te kunnen schatten wat het beste bij jou past. In de salon zullen we een final advies geven qua kleur, lengte en het aantal stuks. Alles voor het beste en mooiste resultaat!

De keratine wax hair extensions hebben een gemiddelde draagtijd van 3,5 maanden en worden met een speciale verwijdervloeistof en tang zorgvuldig en professioneel verwijderd uit jouw haar. Bij iedere afspraak worden er before & after foto’s gemaakt om het proces nauwkeurig vast te leggen

* Beperkte plekken wegens drukte

Salon - happy customer Hair Extensions by Char
Hair Extensions by Char werkwijze
Inzettechniek Hair Extensions by Char

Veilige inzet techniek

In de salon(s) gebruiken we hoogwaardige kwaliteit hair extensions van ons eigen merk: Hair Extensions by Char. De extensions zijn 100% Oost-Europees mensenhaar, Remy geweven. De  extensions worden plukje voor plukje ingezet en bevestigd door het verhitte (tot een temperatuur van maximaal 140 graden) van de wax bondjes.

Wij rollen de wax bondjes tot kleine, fijne rolletjes op. In tegenstelling tot andere aanbieders die de wax bondjes vouwen en dichtdrukken met een tangetje. Dit veroorzaakt snijrandjes en vergroot de kans op het afbreken van het eigen haar. Zij doen dit omdat de kans op uitval te minimaliseren. Helaas gaat dit vaak ten koste van het eigen haar. Wij geven de voorkeur aan het zo gezond mogelijk houden van het eigen haar. De +/- 10% van de extensions die uitvalt, kunnen wij terugplaatsen in een gratis service afspraak.

Het grote voordeel is dat je zeer nauwkeurig, onzichtbaar, op maat (volumehandeling en/of verlenging) en zonder eigen haarbeschadiging de plukjes inzet. Zo behaal je het meest natuurlijke en duurzame resultaat!

Inzettechniek Hair Extensions by CharMeer informatie over hair extensions

Bijna elk type haar is geschikt. Hair extensions by Char werkt met keratine wax hair extensions van het eigen merk, het is 100% mensenhaar uit Oost-Europa. We hebben dit haar in 19 natuurlijke haarkleuren dus altijd een tint die bij jou past. Mocht je twijfelen of jouw haar geschikt is, stuur ons dan een foto toe. We adviseren je graag. 

Nee, onze methode en inzet techniek is de meest veilige op de markt. Wanneer de keratine wax hair extensions op de juiste professionele wijze ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. De aanhechtingen van de hair extensions worden met een speciale bevestigingstang verwarmd op een temperatuur van maximaal 140 graden. Wij rollen de wax bondjes klein en fijntjes op, in tegenstelling tot andere aanbieders die ze vouwen en platdrukken met een tang. Dit veroorzaakt snijranden en breekt het eigen haar af. Als je voor ons kiest, kies je voor de meest veilige methode. 

Daarnaast is het belangrijk dat je de hair extensions tijdens de draagtijd (gemiddeld 3,5 maand en maximaal 4 maanden) goed verzorgd. 

Wij werken enkel op afspraak. Je kunt altijd bij ons binnenlopen voor advies wanneer we geopend zijn. Mocht je meteen beslissen voor hair extensions te gaan, dan moeten we wel een afspraak voor je inplannen omdat het meestal niet dezelfde dag lukt i.v.m. de planning. Een behandeling neemt namelijk zo’n 3 uur in beslag (korter of langer mogelijk, afhankelijk van de hoeveelheid extensions die er geplaatst worden). Klik hier om eenvoudig online een afspraak bij ons in te plannen.

De kosten zijn afhankelijk van je wensen, het aantal stuks is afhankelijk van hoeveel volume en/of extra lengte je wilt. We hebben een handige hair extensions calculator op de website die je helpt bij het maken van een inschatting van de gewenste hoeveelheid. Zie ook het overzicht van de prijzen

In de meeste gevallen kunnen we hair extensions plaatsen. Bij vrij dun haar letten we vooral op dat er niet teveel worden geplaatst en dat ze zo worden gezet dat ze niet zichtbaar zijn. In enkele gevallen is het eigen haar helaas te dun en zal het geen mooi eindresultaat opleveren. De hairstylisten van Hair extensions by Char adviseren je altijd oprecht en eerlijk. Mocht je twijfelen, stuur ons dan even een foto toe, we kijken en denken graag met je mee. 

De keratine wax hair extensions die wij gebruiken zijn de beste op de markt, afkomstig uit Oost- Europa en 100% mensenhaar. Met dit haar kun je (bijna) alles doen wat je ook met je eigen haar doet, krullen/stijlen/verven. We raden aan om in de salon samen met de hairstylist de kleur te bepalen, mocht je jouw eigen haar (laten) verven, raden we dit aan voorafgaand aan de afspraak, er moet tenminste 1,5 week zitten tussen de laatste verfbeurt en de behandeling bij ons. Uitgroei is gemakkelijk bij te houden na het plaatsen van de extensions, verven mag in dezelfde kleur of  donkerder, ontkleuren is op eigen risico. 

Ja dat kan,  mits het minimaal tot over je oren heen komt. We hanteren 15 cm als minimale lengte. Het is ook belangrijk dat er geen kortere lagen in zitten.  De bovenste lagen van het haar moeten namelijk juist de wax bondjes ”verbergen”. Mocht je twijfelen, stuur ons dan even een foto toe van je haar bij daglicht, we adviseren je graag.

Ja dat kan. Keratine wax is niet schadelijk voor jou en/of je groeiende baby. Houd er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap invloed kunnen hebben op je haar en daarmee op de draagtijd van de hair extensions. Het kan ervoor zorgen dat je meer haarverlies hebt, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. 

Bijna elk type haar is geschikt. Hair extensions by Char werkt met keratine wax hair extensions, afkomstig uit Rusland en van 100% human hair. We hebben dit haar in drie stijlsoorten, stijl-slag-krul en in 24 natuurlijke haarkleuren. Mocht je twijfelen of jouw haar geschikt is, stuur ons dan een foto toe. We adviseren je graag. 

Nee, wanneer de keratine wax hair extensions op de juiste wijze ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. De aanhechtingen van de hair extensions worden met een speciale bevestigingstang verwarmd op een temperatuur van maximaal 140 graden. 

Daarnaast is het belangrijk dat je de hair extensions tijdens de draagtijd (maximaal 3-4 maanden) goed verzorgd. 

Je kunt altijd bij ons binnenlopen voor advies. Mocht je meteen beslissen voor hair extensions te gaan, dan moeten we wel een afspraak voor je inplannen omdat het meestal niet dezelfde dag lukt i.v.m. de planning. Een behandeling neemt namelijk zo’n 2,5 uur in beslag (korter of langer mogelijk, afhankelijk van de hoeveelheid extensions die er geplaatst worden). Klik hier om eenvoudig online een afspraak bij ons in te plannen.

De kosten zijn afhankelijk van je wensen, volume en/of lengte, en de hoeveelheid.  We hebben een handige hair extensions calculator op de website die je helpt bij het maken van een inschatting van de gewenste hoeveelheid. Zie ook het overzicht van de prijzen.

In de meeste gevallen kunnen we hair extensions plaatsen. Bij vrij dun haar letten we vooral op dat er niet teveel worden geplaatst en dat ze zo worden gezet dat ze niet zichtbaar zijn. In enkele gevallen is het eigen haar helaas te dun en zal het geen mooi eindresultaat opleveren. De hairstylisten van Hair extensions by Char adviseren je altijd oprecht en eerlijk. Mocht je twijfelen, stuur ons dan even een foto toe, we kijken en denken graag met je mee. 

De keratine wax extensions die wij gebruiken zijn de beste op de markt, afkomstig uit Rusland en 100% human hair. Met dit haar kun je (bijna) alles doen wat je ook met je eigen haar doet, krullen/stijlen/verven. We raden aan om in de salon samen met de hairstylist de kleur te bepalen, mocht je jouw eigen haar (laten) verven, raden we dit aan voorafgaand aan de afspraak.

Ja dat kan,  mits het minimaal tot over je oren heen komt. Mocht je toch twijfelen, stuur ons dan even een foto toe, we adviseren je graag.

Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap invloed kunnen hebben op je haar en daarmee op de draagtijd van de hair extensions. Het kan ervoor zorgen dat je meer haarverlies hebt, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt.

Volg je ons al op Insta?

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.