Logo Hair Extensions by Char

Storytime eigenaresse Charlotte

 

Ik (Charlotte/ Char), ben op een missie! Ik wil iedere vrouw in haar eigen kracht zetten, haar laten stralen van binnenuit. FABULOUS lokken maken dit plaatje compleet. Dat gevoel gun ik iedereen! In deze blog lees je hoe Hair Extensions by Char is opgezet. 

 

Van een reis naar Bali tot de eerste salon

Hair Extensions by Char ontstond tijdens een reis met mijn vriend naar Bali, op een moment in mijn leven waarop ik mijn kracht weer terug had gevonden. Na een mooie loopbaan in PR en Communicatie wist ik het zeker, ik wil ondernemen!

Dat mijn vriend een ras-ondernemer is en de beste coach/ cheerleader hielp ook zeker mee 🙂 

Binnen 100 dagen werd dit idee werkelijkheid, ik bedacht en ontwierp de huisstijl, we schreven het businessplan en financieel plan. Tegelijkertijd zicht ik naar het beste haar op de markt en testte ik dit uit. Het zoeken naar het perfecte pand in Eindhoven was op afstand ook best een uitdaging.
Mijn schoonzus Romy deed de bezichtiging en per 1 november 2022 ontvingen wij de sleutel!

In 10 dagen toverde we met de hulp van vrienden en familie de ruimte om in een FABULOUS salon!

Doen waar je blij van wordt 

In het Hair Extensions by Char concept kan ik mijn liefde voor Beauty, Interieusstyling, Branding en PR kwijt. Want doen waar ik blij van word en tegelijkertijd het helpen van anderen is mijn DRIVE! Ik geloof erin dat het leven maakbaar is en dat je alles wat je wenst kunt verwezelijken door hard te werken en in jezelf, je team en je idee te geloven. 

Hoe ik terug kijk op dit avontuur? Het gaf en geeft nog steeds een ontzettend POWERFUL gevoel én met een prachtige fysieke salon en (online)brand als resultaat! En het beste nieuws: meer salons zullen volgen!

Houd onze Instagram in de gaten.

Liefs, Char

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.