Logo Hair Extensions by Char

Ontdek de Hotte Haartrend voor Lente en Zomer 2024: The Copper Hair Trend

Het is tijd om je look op te warmen voor het komende seizoen met de nieuwste en meest opvallende haartrend van 2024: The Copper Hair Trend! Deze prachtige, warme tint brengt een vleugje zomerse gloed naar je haar en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een frisse en trendy verandering. Bij Hair Extensions by Char in Eindhoven zijn we verheugd om deze mooie kleur toe te voegen aan onze collectie hair extensions, zodat ook jij deze sensationele look kunt rocken.

#30 Koper: De Perfecte Koperen Kleur

Onze salon heeft de kleur #30 Koper toegevoegd aan onze kleurenring, waardoor deze beschikbaar is voor verschillende soorten hair extensions methoden, waaronder onze unieke keratine wax behandeling, en uitneembare halo-wire, en ponytails. Of je nu op zoek bent naar subtiele highlights of een volledige transformatie, onze koperen hair extensions bieden een prachtige en veelzijdige optie voor iedereen die de Copper Hair Trend wil omarmen.

Geïnspireerd door Beroemdheden

Wil je wat inspiratie opdoen voordat je je haar in deze prachtige koperen tint laat kleuren? Kijk dan eens naar enkele van je favoriete beroemdheden die deze trend al hebben omarmd. Van actrices tot influencers en zangeressen, koperrood haar is overal te zien op de rode loper en op sociale media. Enkele bekende namen die deze adembenemende look hebben omarmd zijn:

Zendaya: Als een van de meest invloedrijke en stijlvolle jonge sterren van dit moment, heeft Zendaya de Copper Hair Trend omarmd met een prachtige koperen bob die haar look naar een hoger niveau tilt.
Emma Stone: Deze getalenteerde actrice staat bekend om haar prachtige koperrode lokken, die haar look een warme en stralende uitstraling geven.
Julianne Moore: Met haar natuurlijke roodharige kleur is Julianne Moore een iconische verschijning in Hollywood, en haar koperen lokken zijn altijd een bron van inspiratie voor haar fans.

Klaar om te Stralen met Koperrood Haar?

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde nieuwe look, de Copper Hair Trend is de perfecte keuze voor de lente en zomer van 2024. Bij Hair Extensions by Char in Eindhoven staan we klaar om je te helpen deze sensationele look te bereiken met onze hoogwaardige koperen hair extensions. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om te stralen met prachtig koperrood haar deze zomer!

The Copper Hair Trend

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.