Logo Hair Extensions by Char

Weave hair extensions – alles wat je moet weten over deze methode!

Weave hair extensions, ookwel Wefts genoemd, zijn een andere populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een semi-permanente haarverlenging. Weave extensions worden op een vergelijkbare manier als micro-ring extensions bevestigd, maar in plaats van harde ringen worden ze vastgezet met behulp van geweven draad. Weave extensions zijn meestal gemaakt van menselijk haar en bieden een natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met het eigen haar.

Hoe worden weave hair extensions geïnstalleerd?

Weave hair extensions worden bevestigd aan het eigen haar met behulp van een speciale naald en draad. Het eigen haar wordt in vlechten gevlochten en de extensions worden vervolgens aan de vlechten genaaid. Het installatieproces duurt meestal enkele uren en moet worden uitgevoerd door een professionele kapper.

Hoe lang blijven weave hair extensions zitten?

Weave hair extensions kunnen tot zes tot acht weken blijven zitten voordat ze moeten worden verwijderd en omhoog geplaatst of vervangen. Het is belangrijk om de extensions op de juiste manier te verzorgen en geen producten te gebruiken die de vlechten kunnen aantasten. Wanneer de extensions na verloop van tijd beginnen te groeien, kunnen ze worden bijgesteld om ze op hun plaats te houden.

Voor- en nadelen van weave hair extensions: 

Weave hair extensions bieden een langdurige en natuurlijke haarverlenging. Ze zijn ook relatief betaalbaar en bieden veel verschillende kleuren en stijlen. Het nadeel van weave extensions is dat het installatieproces vrij lang kan duren en kan leiden tot haarbreuk en beschadiging van de hoofdhuid als het niet op de juiste manier wordt uitgevoerd of als het eigen haar te zwak is. 

Door het gewicht kan het haar afbreken. Ook zijn weaves sneller zichtbaar dan andere haarverlenging opties. Je kunt je haar lastig opsteken/ in een paardenstaart dragen. Qua kleur moet er precies de juiste match zijn wil het natuurlijk ogen. Je kunt niet verschillende kleuren door elkaar inzetten zoals bij keratine wax hair extensions. 

Conclusie over weaves: 

Hoewel weave hair extensions zijn eigen voordelen heeft, is het voor Hair Extensions by Char duidelijk dat Keratine Wax hair extensions de beste optie is voor mensen die op zoek zijn naar een semi-permanente en natuurlijke haarverlenging. 

De wax is een natuurproduct en daarmee niet schadelijk voor het eigen haar. Je kunt spelen met meerdere kleurtinten door elkaar heen, door om en om, plukje voor plukje of om de zoveel plukjes een lichtere of donkerdere variant inzetten. Keratine Wax extensions biedt een oplossing die tot wel 4 maanden kan blijven zitten, en het gebruik van 100% menselijk haar zorgt voor een natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met het eigen haar. 

 

Je hoeft niet bang te zijn om hittetools te gebruiken, het door te borstelen en door de dunne wax bondjes aan de aanzet zijn vele kapsels/updo’s nog mogelijk.

Weave Hair Extensions

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.