Logo Hair Extensions by Char

Micro-ring hair extensions – alles wat je moet weten over deze methode!

Micro-ring hair extensions zijn een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een semi-permanente manier om hun haar te verlengen. Deze extensions worden bevestigd aan het haar met behulp van kleine metalen ringen die aan de wortel van het haar worden bevestigd. Micro-ring extensions zijn meestal gemaakt van 100% menselijk haar en bieden een natuurlijke uitstraling die moeilijk te onderscheiden is van het eigen haar. Een extra reden hiervoor is dat je meerdere tinten door elkaar heen kunt gebruiken plukje voor plukje, dit kan bijvoorbeeld niet bij de Tape-ins of Weave hair extensions.

Hoe worden micro-ring hair extensions geïnstalleerd?

Micro-ring extensions worden geïnstalleerd door kleine metalen ringen aan de basis van het haar te bevestigen. De ringen worden stevig vastgedraaid om het haar op zijn plaats te houden en te voorkomen dat de extensions verschuiven. Het installatieproces duurt meestal ongeveer 3 tot 4 uur en moet worden uitgevoerd door een professionele kapper.

Hoe lang blijven micro-ring hair extensions zitten?

Micro-ring hair extensions kunnen tot drie tot vier maanden blijven zitten voordat ze moeten worden vervangen. Het is belangrijk om de extensions op de juiste manier te verzorgen en geen producten te gebruiken die de metalen ringen kunnen aantasten. Wanneer de extensions na verloop van tijd beginnen te groeien, kunnen ze worden bijgesteld om ze op hun plaats te houden.

Voor- en nadelen van micro-ring hair extensions:

Micro-ring hair extensions zijn een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige haarverlenging (terug omhoog te laten plaatsen is mogelijk) zonder zich zorgen te maken over dagelijks onderhoud. Ze zijn ook relatief onzichtbaar en bieden een natuurlijke uitstraling die moeilijk te onderscheiden is van het eigen haar. Het nadeel van micro-ring extensions is dat het installatieproces vrij lang kan duren en duurder kan zijn dan andere soorten extensions. 

Het grootste nadeel is dat de ringetjes vrij hard zijn en dit kan irritatie veroorzaken op de hoofdhuid en de eigen haren deels beschadigen/afbreken. 

Conclusie over micro-rings:

Hoewel Micro-ring hair extensions zijn eigen voordelen heeft, is het voor Hair Extensions by Char duidelijk dat Keratine Wax hair extensions de beste optie is voor mensen die op zoek zijn naar een semi-permanente en natuurlijke haarverlenging. 

De wax is een natuurproduct en daarmee niet schadelijk voor het eigen haar. Je kunt spelen met meerdere kleurtinten door elkaar heen, door om en om, plukje voor plukje of om de zoveel plukjes een lichtere of donkerdere variant inzetten. Keratine Wax extensions biedt een oplossing die tot wel 4 maanden kan blijven zitten, en het gebruik van 100% menselijk haar zorgt voor een natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met het eigen haar. 

 

Je hoeft niet bang te zijn om hittetools te gebruiken, het door te borstelen en door de dunne wax bondjes aan de aanzet zijn vele kapsels/updo’s nog mogelijk.

Micro-ring hair extensions

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.