Logo Hair Extensions by Char

Alles wat je moet weten over Keratine Wax Hair Extensions

De wereld van haarextensies is constant in ontwikkeling, met steeds nieuwe innovaties en technologieën om de droom van lang, volumineus haar te verwezenlijken. Een van de meest populaire en innovatieve methoden die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, is het gebruik van keratine wax hair extensions. In dit artikel gaan we dieper in op wat keratine wax hair extensions zijn, hoe ze worden aangebracht en de voordelen die ze bieden.

Wat zijn Keratine Wax Hair Extensions?

Keratine wax hair extensions zijn een type haarextensie dat is ontworpen om natuurlijk ogend haar met extra lengte en volume te bieden. Wat deze methode onderscheidt van andere extensietechnieken, is het gebruik van keratine wax om de extensies aan het natuurlijke haar te bevestigen. Keratine is een eiwit dat van nature in ons haar voorkomt en het sterker en gezonder maakt.

De extensies zelf bestaan meestal uit echt menselijk haar, waardoor ze er zeer natuurlijk uitzien en aanvoelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en texturen om aan individuele behoeften en voorkeuren te voldoen.

Hair Extensions by Char inzet techniek

Hoe worden Keratine Wax Hair Extensions aangebracht?

Het proces van het aanbrengen van keratine wax hair extensions vereist vaardigheid en expertise, meestal uitgevoerd door een getrainde kapper of haarextensie specialist. Hier is een algemeen overzicht van hoe het proces verloopt:

Stap 1: Consultatie (via foto’s of in de salon)

De eerste stap is een grondig consult met de klant om hun wensen en verwachtingen te begrijpen. Dit omvat het bepalen van de gewenste lengte, kleur en textuur van de extensions.

Stap 2: Voorbereiding van het Natuurlijke Haar

Het natuurlijke haar wordt in de salon zorgvuldig gewassen en gedroogd om ervoor te zorgen dat het schoon en vrij van productresten is. Daarna wordt het in secties verdeeld om de extensies gelijkmatig te kunnen aanbrengen.

Stap 3: Aanbrengen van de Extensions

De keratine wax is meestal al op de extensies aangebracht in kleine hoeveelheden. De hair stylist smelt de wax met een speciale hittetool en brengt het aan op het natuurlijke haar. Dan wordt de extensie voorzichtig in de wax gedrukt en gevormd om samen te smelten met het eigen haar. Dit gebeurt voor elke extensie, sectie voor sectie.

Stap 4: Styling en Afwerking

Na het aanbrengen van de extensions, wordt het haar gestyled zoals gewenst, in lijn met de eigen haarstijl van de klant. De hair stylist kan de extensions knippen en in model brengen om een naadloze blend met het natuurlijke haar te creëren.

Styling en afwerking Hair Extensions by Char

Voordelen van Keratine Wax Hair Extensions

Keratine wax hair extensions hebben enkele opvallende voordelen:

Natuurlijke uitstraling: Door het gebruik van echt menselijk haar en de keratine wax-methode zien deze extensions er zeer natuurlijk uit en vallen ze nauwelijks op.

Langdurige houdbaarheid: Correct aangebrachte keratine wax extensions meerdere maanden meegaan voordat ze moeten worden bijgewerkt.

Veilig voor het haar: De keratine wax is mild voor het natuurlijke haar en veroorzaakt geen schade of spanning.

Veelzijdigheid: Keratine wax extensions kunnen worden gestyled, geverfd en behandeld zoals natuurlijk haar.

Geen zichtbare bevestigingen: Anders dan bij sommige andere extensiemethoden, zijn er geen zichtbare clips, tape of ringen. Bij Hair Extensions by Char wordt de wax fijntjes opgerold, zodat het mooi overloopt met de eigen plukjes haar. Het wordt niet gevouwen en aangedrukt met een tangetje zoals bij andere aanbieders. Het rollen is veel veiliger dan het vouwen omdat daarbij wel snijranden ontstaan en het eigen haar van de klant kan afbreken.

Keratine wax hair extensions zijn een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en duurzame manier om hun haar te verlengen en te verdikken. Als je overweegt om deze extensions te laten plaatsen, is het raadzaam om een professionele stylist te raadplegen om ervoor te zorgen dat het proces correct wordt uitgevoerd en dat de extensions aan je verwachtingen voldoen. Boek een consult of behandeling bij Hair Extensions by Char.

 

 

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.