Logo Hair Extensions by Char

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november)

SPOTTED | Influencers, BN’ers en celebs die dol zijn op hair extensions.

Heb je je ooit afgevraagd hoe influencers, BN’ers en celebrities hun uiterlijk zo snel kunnen veranderen? Nou, dat is heel eenvoudig. Het geheim van een dynamische ‘do’ is hair extension!

Haarstylisten van de sterren

Het is een feit dat bijna elke ster die je kunt bedenken hair extensions heeft gedragen om hen te helpen bepaalde looks te bereiken voor rode loper evenementen en fotoshoots. De haarstylisten van beroemdheden verklappen de geheimen achter de coupes van o.a. de Kardashian zussen, Shay Mitchell, Chrissy Teigen en onze all time favourite; JLO! Allemaal (en in onze ogen bijna elke celeb) maken zij gebruik van hair extensions en pruiken, in iedere mogelijk vorm, kleur en inzettechniek. 

Tijdelijke hair do’s

Clip-in hair extensions zijn een geweldige manier om te experimenteren en je look te veranderen. Net als de celebs kun je de ene dag een korte coupe hebben en de volgende dag lange, volumineuze lokken. De Kardashian clan is gek op make-overs, ze dragen zowel pruiken als hair extensions. Ariana Grande, is onlosmakelijk verbonden met haar typerende ponytail maar ook deze is niet van haarzelf, van donker tot rood tot op dit moment platinablond, alles staat Ariana!

BN’ers & Influencers van eigen bodem

Naast de kortstondige make-overs zijn er ook veel influencers en bekende Nederlanders die kiezen voor een meer permanente vorm van hair extensions. We horen je denken, wie dan? Wij geven je graag wat voorbeelden.

Marlot @jolielot is visual storyteller, interior stylist én vlogger. Wij vinden haar een mooi voorbeeld van een natuurlijke beauty die Keratine wax hair extensions gebruikt om net een beetje meer volume te creëren in haar eigen haar. Ook Lizzy, eigenaresse van het kleurrijke en fashionable modemerk Le Cafe Noir heeft subtiel gebruik gemaakt van dit type hair extensions, voor net wat meer lengte en volume.

De Nederlandse blondine, Josh Veldhuizen is eigenaresse van mode imperium JoshV @joshveldhuizen en haar wekelijkse vlogs zijn zowel vermakelijk als inspirerend.  Haar volle blonde coupe krijgt ze door weaves en micro ring hair extensions.

Beauty Queen Sylvie Meis woont weliswaar in Hamburg maar mag niet ontbreken in dit rijtje @sylviemeis deze ondernemer, TV presentatrice en media persoonlijkheid staat bekend om haar perfecte looks, zo ook om haar mooie golvende lokken. Dat deze niet helemaal van zichzelf zijn is niet te zien, dit wil toch iedereen?

Clip-in fans

Deze bekende dames van Nederlandse bodem zijn dol op clip-ins; de Italiaans- Nederlandse Laura Ponticorvo, ondernemer en vlogger. @lauraponticorvo

De knappe modezusjes REINDERS, Julie & Marie zijn ondernemers en influencers. Zij experimenteren graag met clip-in hair extensions, om tijdelijk met hair extensions een balayage of coupe met meer highlights te creëren.

Aangestoken door al deze mooie lokken? Dat snappen wij!

Maak jouw afspraak hier bij Hair Extensions by Char.

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.