Logo Hair Extensions by Char

Wij hebben ook onze deuren geopend in Amsterdam! Klik voor een kijkje op onze Insta.

Freelancer gezocht(of in loondienst): Hair extensions stylist/ kapster voor onze nieuwe salon in Amsterdam

Wij zoeken een hair stylistes die aan de slag gaan onze nieuwe salon in Amsterdam-West. Het gaat om zowel doordeweeks als in de weekenden: inclusief de koopavonden (DI/DO) en de zaterdag (in overleg).

Vacature Hair Extensions By Char Amsterdam

Wil jij hair extensions stylist worden bij dé salon(s) voor FABULOUS lokken in Nederland?

Hair extensions by Char  opende haar eerste salon in het centrum van Eindhoven. In november 2022 opende we onze deuren en sindsdien loopt de salon boven verwachting. We hebben al vele klanten mogen helpen en nu is het tijd voor uitbreiding! De tweede Hair Extensions by Char salon opent in de zomer van 2024 in Amsterdam-West! 

Over Hair Extensions By Char

Wij zijn on a mission en deze missie luidt: ”Zoveel mogelijk klanten verblijden met FABULOUS haar. De beste kwaliteit  waarborgen en de klanten een on-point beleving bieden in de Hair extensions by Char salons.

In de salons gebruiken we hoogwaardige kwaliteit hair extensions van ons eigen merk. De extensions zijn 100% human hair Keratine wax extensions, Remy geweven en met een U-tip.

De extensions worden plukje voor plukje ingezet en bevestigd door het verhitte van wax bondjes. Het grote voordeel is dat je zeer nauwkeurig, onzichtbaar, op maat (volumehandeling en/of verlenging) en zonder eigen haarbeschadiging de plukjes inzet. Zo behaal je het meest natuurlijke en duurzame resultaat!

Naast de keratine wax hair extensions hebben we ook Halo/wire en Ponytail hiar extensions van ons eigen merk. Deze verkopen we via de webshop en in de salon. Om een goede verzorging van al onze hair extensions te waarborgen werken we samen met N\O Creative Haircare. Wij zijn een brand ambassadeur van dit 100% VEGAN merk.  

Dé salon(s)

Een bezoek aan een Hair Extensions by Char salon is een ware beleving, waarbij alles klopt en wij net dat stapje extra zetten dan je wellicht gewend bent van andere haarsalons.  De Hair extensions by Char salons zijn namelijk net zo FABULOUS als de lokken van haar klanten. Eigenaresse Charlotte heeft een achtergrond in PR en Interieur en dat is terug te zien! Iedere hoek past perfect in je Instagram feed.  Want er on-point bijzitten én behandeld worden, vinden wij net zo belangrijk! 

Jouw profiel:

Heb jij ervaring of veel affiniteit met het zetten van (Keratine wax) hair extensions en het knippen/stylen van haar en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan pas jij perfect in het plaatje!

Naast je kappers -skills/affiniteit zoeken wij naar iemand die de salon net als de huidige stylistes in Eindhoven kan dragen. Het aller belangrijkste vinden wij naast een perfecte behandeling een goede service en sfeer in de salons.
Het profiel van onze droomstyliste is: assertief. klantvriendelijk, werkt goed individueel, sociaal/ collegiaal, gevoel voor stijl en affiniteit met beauty.

Wat Hair extensions by Char jou biedt:

Een veelzijdige baan in de mooiste  salon(s) van Nederland: Hair extensions by Char;

  • Een hele mooie, inspirerende werkomgeving;  
  • Een professioneel  en warm team;
  • Een interne opleiding tot Hair Extensions Styliste (indien je dit nog niet bent) + relevante trainingen van o.a. N\O Creative Haircare; 
  • Marktconform (freelance) uurtarief; 
  • Gratis hair extensions behandelingen voor jezelf;

Zijn we een match? We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om te ondervinden of er inderdaad een match is tussen ons!  
Mail je motivatie en CV naar [email protected]

Hair Extensions by Char salon

Volg je ons al op Insta?

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.