Logo Hair Extensions by Char

Wij breiden uit met een 2e salon in Amsterdam! Volg onze Insta om op de hoogte te blijven.

Party proof hair do’s. 

Hair extensions by Char selecteert dé mooiste looks voor jou. 
Er party proof uitzien voor het aankomende feestseizoen hoeft niet ingewikkeld te zijn en kun je echt makkelijk zelf! We horen je denken, hoe dan? Hair extensions by Char deelt haar top 3 easy looks met jou.

Look 1. Updo met midden scheiding  

Als je on trend wil zijn, kies dan vanaf nu voor de eerste optie! Super chique, elegant en tijdloos – de midden scheiding is terug en is zeker een van de trendkapsels voor de feestmaand én in 2023! De klassieker van de jaren 2000 ziet er werkelijk perfect uit bij absoluut elke coupe. Het is ideaal voor ovale gezichten, maar ook voor hoekige kaken. Bij een langwerpig gezicht echter wel oppassen dat het haar niet te strak naar achter gedragen wordt. (Deze updo met enkele losse plukjes in het gezicht zijn daarvoor een betere optie).  

Bij deze updo past qua make-up look een gedurfde lipkleur of leg het accent op je ogen met een zwoele smokey eye. Maak de look af met statement oorbellen. Ga voor BIG, met veel bling- bling, kleurrijk of een combinatie van die drie. Ga vooral all out, want het is jou time to shine! 

Mid section buns - Hair Extension by Char blogartikel
Half updo's zijn hot - Hair Extensions by Char blogartikel

Look 2. Halve updo met wat bling-bling  

Met deze look lijkt het alsof je veel tijd hebt besteed aan je haar maar… niets is minder waar! Een slag in het haar is extra mooi bij deze look, mocht je stijl haar hebben dus eerst even krullen en uitborstelen, volumepoeder bij de aanzet om bovenop ook wat volume te creëren en dan ben je klaar voor stap 2. Kies zelf hoeveel je van het haar omhoog vastzet met enkele bobby pins. (Het mag rommelig zijn, wat plukjes in het gezicht maakt het extra speels). Als finishing touch schuif je een mooie haaraccessoire erin, het mooiste resultaat krijg je als je de bobby pins hier uit het zicht achter laat verdwijnen.   

Look 3. Braids, braids, braids!  

Hair extensions by Char houdt van vlechten, de extensions worden zo geplaatst dat je verschillende looks kunt creëren maar niet alle denkbare creaties zijn mogelijk. Bij het invlechten van de haren kan het bijvoorbeeld zijn dat je her en der de aanzet van de wax bondjes ziet, dit is natuurlijk niet de gewenste look.   

De oplossing hiervoor? Kies voor een gevlochten haarband @infinitybraidsofficial heeft prachtige gevlochten haarbanden (100% vegan, hoge kwaliteit synthetisch haar). Hieronder zie je enkele fabulous voorbeelden.    

Óf vlecht je eigen haar (met of zonder Hair extensions by Char extensions), bij deze looks camoufleer je alsnog de wax bondjes! 

Party proof looks de top 3 looks van Hair Extensions by Char

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.