Logo Hair Extensions by Char

Salons in Eindhoven & Amsterdam

Hair Extensions
by Char

Veilige en onzichtbare methode voor FABULOUS lokken

Salons in Eindhoven & Amsterdam

Hair Extensions
by Char

Veilige en onzichtbare methode voor FABULOUS lokken

Salons in Eindhoven & Amsterdam

Video afspelen over Hair Extensions by Char | Eindhoven

Vraag jouw prijsopgave aan

Betalen in termijnen is mogelijk

Benieuwd hoeveel aantal stuks keratine wax hair extensions passend is bij jou? Klik op de onderstaande button en vul onze prijscalculator in. Je ontvangt z.s.m. een berichtje terug.

Super veilige methode keratine wax extensions

In de salons gebruiken we ons eigen merk hair extensions, dit zijn de beste Keratine wax hair extensions op de markt. De extensions zijn gemaakt van 100% Oost-Europees mensenhaar, ze passen qua type haar (structuur & look) het allerbeste bij je eigen haar. 

Wij verhitten en rollen de wax bondjes zeer klein en fijntjes op. Het grote voordeel is dat zo op zeer nauwkeurige, onzichtbare, op maat (volumehandeling en/of verlenging) en zonder eigen haarbeschadiging de hair extensions plukje voor plukje worden ingezet.

Zo behalen we het meest natuurlijke en duurzame resultaat!

Before after keratine wax hair extensions
Keratine wax hair extensions

Onzichtbaar en licht van gewicht

Keratine wax hair extensions zijn geweldig omdat ze praktisch onzichtbaar zijn!

Door slim gebruik van keratine wax smelten deze extensions perfect samen met je eigen haar, waardoor je een natuurlijke look krijgt zonder schade aan te brengen aan het eigen haar.

Ze mengen zich naadloos en zorgen voor extra volume en lengte zonder dat het opvalt. Je kunt dus genieten van fabulous haar zonder dat anderen doorhebben dat je extensions draagt.

Ervaren en goed getrainde stylistes

Onze ervaren hair stylistes geven jou de make-over van je dromen! In de Hair Extensions by Char salons in Amsterdam en Eindhoven word je volledig door hen in de watten gelegd. 

Ons team bestaat uit zeer goed opgeleide kapsters met een ruime ervaring in het zetten van deze methode van haarverlenging. Je bent dus absoluut in de allerbeste handen! 

Hair Extensions by Char garantie op extensions

Garantie op extensions

Hair Extensions by Char producten zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit, er is geen betere variant op de markt. Wij streven naar het hoogst haalbare dus doen hierin geen concessies, alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten!

Omdat we de lat zo hoog leggen durven wij 100% garantie te geven op de hair extensions (mits onze verzorgingsproducten gebruikt worden en onze verzorgingsadvies wordt opgevolgd).

Een gratis service afspraak (t.w.v. €50,-) is altijd bij de prijs inbegrepen. Hier worden losgeraakte plukjes terug ingezet (mits bewaard).

Befores & Afters

FABULOUS toch deze befores & afters? 

Mooie lange lokken, meer volume, vollere punten, precies zoals jij het wenst. Van welke look droom jij? Laat je inspireren door deze verbluffende resultaten. 

Graag meer zien? Dat snappen wij! 

Click below voor meer magische make-overs, volg ook op onze Instagram pagina (@hairextensions.bychar) waar we dagelijks inspirerende content en de laatste make-overs delen!

Before & After

Fabulous toch deze befores & afters? 

Mooie lange lokken, meer volume, vollere punten, precies zoals jij het wenst. Van welke look droom jij? Laat je inspireren door deze amazing resultaten. 

Graag meer zien? Dat snappen wij, click below voor meer magische make-overs. 

After
Before
Previous slide
Next slide
After
Before
Previous slide
Next slide
After
Before
Previous slide
Next slide

Onze klanten aan het woord

Hairextensions zijn een populaire manier geworden om je look te transformeren en te experimenteren met verschillende kleuren en stijlen. Met een breed scala aan opties is het gemakkelijker dan ooit om je perfecte tint te vinden en het haar van je dromen te krijgen. In dit blogartikel verkennen we de wereld van de keratine wax extensions die wij in de salon in Eindhoven plaatsen en hoe ze je kapsel naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Hoe kies je jouw perfecte Hair Extension kleur(en)

Het kiezen van de perfecte kleur haarverlenging kan het verschil maken bij het bereiken van een natuurlijk ogend en naadloos resultaat. Hier zijn een paar tips om je te helpen de ideale kleur te vinden:

  1. Houd rekening met je huidskleur: De eerste stap is bepalen of je een warme, koele of neutrale ondertoon hebt. Dit zal je helpen bij het kiezen van de juiste tint die bij je teint past.
  2. Pas bij je wortels: Als je op zoek bent naar een natuurlijker resultaat, probeer dan de kleur van de extensions af te stemmen op je punten in plaats van je wortelkleur (mocht daar verschil tussen zitten). Dit zorgt voor een naadloze mix en laat de extensions niet opvallen.
  3. Experimenteer met highlights: Als je diepte en dimensie aan je haar wilt toevoegen, overweeg dan om extensions te kiezen die een tint of twee (maximaal drie) lichter zijn dan je natuurlijke kleur. Dit creëert een subtiel highlighting effect dat visuele interesse toevoegt aan je kapsel.

Bij het kiezen van de perfecte kleur haarverlenging zijn er een paar extra factoren waar je rekening mee moet houden. Een belangrijk aspect is de textuur van je natuurlijke haar. Als je fijn haar hebt, kunnen lichtere tinten helpen om de illusie van volume en dikte te creëren. Aan de andere kant, als je dik en stug haar hebt, kunnen donkere tinten zorgen voor een meer evenwichtige en harmonieuze look.

Een andere overweging is je persoonlijke stijl en de algemene look die je wilt bereiken. Als je de voorkeur geeft aan een meer dramatische en gedurfde uitstraling, kun je kiezen voor levendige en contrasterende kleuren. Als je echter de voorkeur geeft aan een meer subtiele en natuurlijke look, is een kleur die nauw aansluit bij je natuurlijke haarkleur de beste keuze.

Verder is het belangrijk om rekening te houden met het seizoen en de lichtomstandigheden waarin je je bevindt. Natuurlijk licht kan een grote invloed hebben op het uiterlijk van de haarkleur, dus het is essentieel om een tint te kiezen die er flatteus uitziet in verschillende lichtomgevingen.

Onthoud dat de sleutel tot het vinden van de perfecte kleur voor een haarverlenging ligt in het overwegen van je persoonlijke stijl, huidskleur, gewenste look, haartextuur en lichtomstandigheden. Door deze tips te volgen en te experimenteren met verschillende tinten, kun je de ideale kleur vinden die je gelaatstrekken aanvult en je algehele look verbetert.

Kleur je zelfvertrouwen: Transformeer je look met Keratine Wax Hair Extensions

Als het op haarverlenging aankomt, zijn de keratine wax hair extensions van Hair Extensions by Char een game-changer. Niet alleen voegen ze lengte en volume toe aan je haar, maar je kunt er ook mee experimenteren met verschillende kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen. Of je nu gedurfd wilt zijn met levendige kleuren of subtiele highlights wilt toevoegen, keratine wax extensions bieden eindeloze mogelijkheden.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met het haar van je dromen dat moeiteloos langs je rug naar beneden valt. Met keratine wax extensions kan deze droom werkelijkheid worden. Deze extensions zijn zorgvuldig gemaakt om naadloos te mengen met je natuurlijke haar, waardoor je een vlekkeloos en natuurlijk ogend resultaat krijgt. Niemand zal kunnen zien dat je extensions draagt.

Een van de grote voordelen van keratine wax hair extensions is hun veelzijdigheid. In tegenstelling tot traditionele hairextensions, waarbij je je natuurlijke haar moet bleken of verven, kunnen keratine wax extensions gemakkelijk worden aangebracht zonder gebruik van chemicaliën. Dit betekent dat je je haarkleur zo vaak als je wilt kunt veranderen zonder het risico te lopen je haar te beschadigen.

Stel je voor dat je binnen een paar minuten van een klassieke brunette naar een sunkissed look kunt gaan. Met keratine wax extensions ligt dit niveau van veelzijdigheid binnen je bereik. Je kunt je creativiteit en persoonlijkheid uitdrukken via je haar, zonder verplichtingen of gevolgen op de lange termijn.

Een ander voordeel van keratine wax hair extensions is hun duurzaamheid. De wax hecht zich stevig aan je natuurlijke haar en zorgt ervoor dat je extensions goed blijven zitten, zelfs tijdens activiteiten zoals zwemmen of sporten. Dit betekent dat je vol vertrouwen je nieuwe haarkleur kunt dragen zonder je zorgen te maken dat deze vervaagt of losraakt.

Dus of je nu een vleugje kleur aan je natuurlijke haar wilt toevoegen of je look volledig wilt veranderen, keratine wax extensions zijn de perfecte keuze. Met een breed scala aan tinten om uit te kiezen, kun je de perfecte match vinden voor jouw huidskleur en persoonlijke stijl.

Stel je voor dat je een kamer binnenstapt en hoofden doet omdraaien met je levendige oranje haar, lowlights of subtiele sun-kissed highlights. Met keratine wax hair extensions kun je een statement maken en zelfvertrouwen uitstralen waar je ook gaat. Je haar wordt je ultieme accessoire, waardoor je jezelf kunt uitdrukken op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Met keratine wax hair extensions zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt experimenteren met verschillende kleuren, stijlen en lengtes en zo een look creëren die helemaal van jou is. Dus waarom wachten? Durf de sprong te wagen en begin aan een haartransformatie die je in je kracht zal zetten en je laat stralen!

Beschadig je haar niet: level UP met verschillende tinten keratine wax hair extensions

Als het gaat om haarverlenging, moet de gezondheid van je natuurlijke haar altijd een prioriteit zijn. In tegenstelling tot traditionele haarverfmethoden die schade kunnen veroorzaken, bieden de keratine wax hair extensions van Hair Extensions by Char een veilig en niet-invasief alternatief voor het veranderen van je haarkleur. Door te vertrouwen op tijdelijke oplossingen kun je experimenteren met verschillende tinten zonder gevolgen op de lange termijn.

Maar wat zijn keratine wax hair extensions precies? Ze zijn gemaakt van hoogwaardige keratine wax, een natuurlijk proteïne dat in ons haar voorkomt. Dit betekent dat deze extensions niet alleen veilig zijn voor je haar, maar ook naadloos opgaan in je natuurlijke lokken, waardoor je een natuurlijk ogend en volumineus kapsel krijgt.

Het gebruik van verschillende tinten keratine wax hairextensions is een uitstekende manier om je haarstijl te verbeteren. Als je niet zeker bent over een permanente haarkleurverandering, kunnen deze extensions een tijdelijke oplossing bieden waarmee je het water kunt testen. Je kunt je look afwisselen en verschillende tinten uitproberen om te zien wat het beste bij je past, zonder bang te hoeven zijn dat je je natuurlijke haar beschadigt.

En het beste deel? Deze extensions zijn niet alleen beperkt tot effen kleuren. Je kunt ook ombre en balayage opties vinden, waardoor je een meer dynamische en dimensionale look kunt bereiken. Stel je voor dat jegolvend haar hebt met een naadloze mix van kleuren – het is alsof je je eigen persoonlijke haarmeesterwerk hebt.

Dus of je nu wat highlights wilt toevoegen, wilt experimenteren met een nieuwe tint of je look volledig wilt veranderen, met keratine wax hairextensions zit je goed. Ze bieden een veilige, niet-schadelijke en veelzijdige oplossing om je kapsel te verbeteren. Omarm je innerlijke haarkameleon en verken met plezier de wereld van verschillende tinten en kleuren – je haar zal je dankbaar zijn!

Kortom, hairextensions bieden een wereld aan mogelijkheden als het gaat om het veranderen van je haarkleur en het transformeren van je look. Keratine wax hair extensions, met hun brede scala aan tinten en niet-schadelijke toepassing, zijn een fantastische optie voor degenen die op zoek zijn naar verschillende kleuren en stijlen. Door de tips in dit blogartikel te volgen en te experimenteren met verschillende tinten, ben je goed op weg om je perfecte tint te vinden en een haartransformatie te ondergaan die je zelfvertrouwen een boost geeft en je natuurlijke schoonheid versterkt! We hopen je gauw te ontmoeten in de Hair Extensions by Char salon in Eindhoven.

Meer informatie over hair extensions

Niet elk type haar is geschikt, is jouw haar stijl tot slag dan is het een match! Hair extensions by Char werkt met keratine wax hair extensions, afkomstig uit Oost-Europa en van 100% human hair. We hebben dit haar in de stijlsoort ”’natural straight”, in 21 natuurlijke haarkleuren. Mocht je twijfelen of jouw haar geschikt is, stuur ons dan een foto toe. We adviseren je graag. 

Nee, wanneer de keratine wax hair extensions op de juiste wijze ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. De aanhechtingen van de hair extensions worden met een speciale bevestigingstang verwarmd op een temperatuur van maximaal 140 graden. De wax bondjes rollen we fijntjes op.

Daarnaast is het belangrijk dat je de hair extensions tijdens de draagtijd (maximaal 4 maanden) goed verzorgd. We geven je uitgebreid advies hierover in de salon.

Helaas niet. Consults en het plaatsen van hair extensions is altijd op afspraak. Vaak lukt het niet dezelfde dag i.v.m. de planning. Een behandeling neemt namelijk zo’n 2,5 uur in beslag (korter of langer mogelijk, afhankelijk van de hoeveelheid extensions die er geplaatst worden). Klik hier om eenvoudig online een consult of afspraak bij ons in te plannen.

De kosten zijn afhankelijk van je wensen, volume en/of lengte, en de hoeveelheid.  We hebben een handige hair extensions calculator op de website die je helpt bij het maken van een inschatting van de gewenste hoeveelheid. Zie ook het overzicht van de prijzen.

Onze salon in Eindhoven is gevestigd dichtbij het centrum aan de Hoogstraat 114.

Onze salon in Amsterdam is gevestigd in het centrum aan de Haarlemmerweg 519.

In de meeste gevallen kunnen we hair extensions plaatsen. Bij vrij dun haar letten we vooral op dat er niet teveel worden geplaatst en dat ze zo worden gezet dat ze niet zichtbaar zijn. In enkele gevallen is het eigen haar helaas te dun en zal het geen mooi eindresultaat opleveren. De hairstylisten van Hair extensions by Char adviseren je altijd oprecht en eerlijk. Mocht je twijfelen, stuur ons dan even een foto toe, we kijken en denken graag met je mee. 

De keratine wax extensions die wij gebruiken zijn de beste op de markt, afkomstig uit Oost-Europa en 100% human hair. Met dit haar kun je (bijna) alles doen wat je ook met je eigen haar doet, krullen/stijlen/verven (niet ontkleuren, enkel zelfde tint of donkerder). We raden aan om in de salon samen met de hairstylist de kleur te bepalen, mocht je jouw eigen haar (laten) verven, raden we dit aan voorafgaand aan de afspraak. Let op: tussen de laatste kleuring en de behandeling bij ons moet tenminste 1,5e week in zitten.

Ja dat kan,  mits het minimaal tot over je oren heen komt. Mocht je toch twijfelen, stuur ons dan even een foto toe, we adviseren je graag.

Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap invloed kunnen hebben op je haar en daarmee op de draagtijd van de hair extensions. Het kan ervoor zorgen dat je meer haarverlies hebt, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. 

Bijna elk type haar is geschikt. Hair extensions by Char werkt met keratine wax hair extensions, afkomstig uit Rusland en van 100% human hair. We hebben dit haar in drie stijlsoorten, stijl-slag-krul en in 24 natuurlijke haarkleuren. Mocht je twijfelen of jouw haar geschikt is, stuur ons dan een foto toe. We adviseren je graag. 

Nee, wanneer de keratine wax hair extensions op de juiste wijze ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. De aanhechtingen van de hair extensions worden met een speciale bevestigingstang verwarmd op een temperatuur van maximaal 140 graden. 

Daarnaast is het belangrijk dat je de hair extensions tijdens de draagtijd (maximaal 3-4 maanden) goed verzorgd. 

LET OP: Wij verhitten en rollen de wax bondjes zeer klein en fijntjes op, in tegenstelling tot andere aanbieders die de bondjes vouwen en aandrukken met een tangetje. Dit veroorzaakt snijrandjes en afbreken van het eigen haar!

Helaas niet. Consults en het plaatsen van hair extensions is altijd op afspraak. Vaak lukt het niet dezelfde dag i.v.m. de planning. Een behandeling neemt namelijk zo’n 2,5 uur in beslag (korter of langer mogelijk, afhankelijk van de hoeveelheid extensions die er geplaatst worden). Klik hier om eenvoudig online een consult of afspraak bij ons in te plannen.

De kosten zijn afhankelijk van je wensen, volume en/of lengte, en de hoeveelheid.  We hebben een handige hair extensions calculator op de website die je helpt bij het maken van een inschatting van de gewenste hoeveelheid. Zie ook het overzicht van de prijzen.

In de meeste gevallen kunnen we hair extensions plaatsen. Bij vrij dun haar letten we vooral op dat er niet teveel worden geplaatst en dat ze zo worden gezet dat ze niet zichtbaar zijn. In enkele gevallen is het eigen haar helaas te dun en zal het geen mooi eindresultaat opleveren. De hairstylisten van Hair extensions by Char adviseren je altijd oprecht en eerlijk. Mocht je twijfelen, stuur ons dan even een foto toe, we kijken en denken graag met je mee. 

De keratine wax extensions die wij gebruiken zijn de beste op de markt, afkomstig uit Rusland en 100% human hair. Met dit haar kun je (bijna) alles doen wat je ook met je eigen haar doet, krullen/stijlen/verven. We raden aan om in de salon samen met de hairstylist de kleur te bepalen, mocht je jouw eigen haar (laten) verven, raden we dit aan voorafgaand aan de afspraak.

Ja dat kan,  mits het minimaal tot over je oren heen komt. Mocht je toch twijfelen, stuur ons dan even een foto toe, we adviseren je graag.

Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap invloed kunnen hebben op je haar en daarmee op de draagtijd van de hair extensions. Het kan ervoor zorgen dat je meer haarverlies hebt, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt.

Onze salon in Eindhoven is gevestigd dichtbij het centrum aan de Hoogstraat 114.

Onze salon in Amsterdam is gevestigd in het centrum aan de Haarlemmerweg 519.

Volg je ons al op Insta?

Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.