Logo Hair Extensions by Char

Tape-in hair extensions – alles wat je moet weten over deze methode!

Tape-in hair extensions zijn een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige haarverlenging zonder zich zorgen te maken over het dagelijks aanbrengen of verwijderen van de extensions. Deze extensions zijn gemaakt van menselijk haar en worden bevestigd met plakstrips die aan het haar worden gehecht. Tape-ins zijn erg comfortabel om te dragen en zorgen voor een natuurlijke uitstraling die bijna niet van het eigen haar te onderscheiden is.

Hoe worden tape-in hair extensions geïnstalleerd?

Tape-in hair extensions worden op de haarwortels bevestigd met behulp van een speciale kleefband. De kleefband wordt aan weerszijden van het haar aangebracht en houdt de extension op zijn plaats. Het proces duurt meestal ongeveer twee uur en moet worden uitgevoerd door een professionele kapper. Het aanbrengen van de tape-in extensions vereist geen warmte of andere apparatuur en is een van de eenvoudigste manieren om extensions te installeren.

Hoe lang blijven tape-in hair extensions zitten?

Tape-in hair extensions kunnen tot zes tot acht weken blijven zitten voordat ze moeten worden verwijderd. Het is belangrijk om de extensions op de juiste manier te verzorgen en geen producten te gebruiken die de lijm kunnen aantasten. Wanneer de extensions na verloop van tijd beginnen te groeien, kunnen ze worden bijgesteld om ze op hun plaats te houden. Het verwijderen van tape-in extensions gebeurt met een speciale oplossing, waardoor ze gemakkelijk loslaten zonder het eigen haar te beschadigen.

Voor- en nadelen van tape-ins:

Tape-in hair extensions hebben voordelen ten opzichte van andere soorten extensions. Ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig en snel te installeren, zien er natuurlijk uit en zijn niet zwaar voor het eigen haar. Daarnaast gaan ze een relatief lange tijd mee en zijn ze relatief betaalbaar.

Het nadeel van tape-ins is dat de lijm die wordt gebruikt om ze op hun plaats te houden niet goed reageert op hitte of olie. Het is dus belangrijk om de extensions niet te dicht bij de wortels te plaatsen, om te voorkomen dat de lijm losraakt.
Het door borstelen/ ontwarren met de handen van het haar moet voorzichtig gebeuren anders kunnen de Tape-ins losraken en kun je haarbreuk veroorzaken.

Als je graag jouw haar vast draagt dan zijn tape-in hair extensions geen goede keuze. Het vast dragen van het haar is vrij lastig, de tape-ins zijn makkelijk zichtbaar wanneer je jouw haar omhoog draagt.

Conclusie over tape-ins:

Hoewel Tape-in haarverlenging zijn eigen voordelen heeft, is het voor Hair Extensions by Char duidelijk dat Keratine Wax hair extensions de beste optie is voor mensen die op zoek zijn naar een semi-permanente en natuurlijke haarverlenging.

Je kunt spelen met meerdere kleurtinten door elkaar heen, door om en om, plukje voor plukje of om de zoveel plukjes een lichtere of donkerdere variant inzetten.

Keratine Wax extensions biedt een oplossing die tot wel 4 maanden kan blijven zitten, en het gebruik van 100% menselijk haar zorgt voor een natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met het eigen haar.
Je hoeft niet bang te zijn om hittetools te gebruiken, het door te borstelen en door de dunne wax bondjes aan de aanzet zijn vele kapsels/updo’s nog mogelijk. 

Tape-in hair extensions

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.