Logo Hair Extensions by Char

Ontdek de mooiste haartrends voor

het najaar

Terwijl de temperaturen beginnen te dalen en de bladeren van kleur veranderen, is het tijd om jezelf een frisse herfst- en winterlook te geven, te beginnen met je haar! Het komende seizoen brengt weer een heleboel haartrends met zich mee die je zullen inspireren en je zelfvertrouwen zullen vergroten. Hier zijn de zes meest opvallende en prachtige haartrends die je kunt verwachten voor herfst/winter 2023-2024.

  1. Warme Koper- en Karameltonen

Deze herfst en winter draait alles om warmte en gezelligheid. Verwelkom de koudere maanden met warme koper- en karamelkleuren voor je haar. Denk aan diep kastanjebruin, mahonie, en karamelaccenten die je lokken verwarmen en een gezellige gloed toevoegen aan je look. Deze kleuren passen perfect bij de herfstkleuren van je garderobe. Liever niet verven? Subtiele kleurschakeringen creëer je ook met keratine wax hair extensions. 

Haartrend Herfst Winter Najaar 2023

  1. Romantische Krullen en Golven

Golvend en krullend haar blijft een grote hit, en dit seizoen wordt het nog romantischer. Denk aan zachte, losse krullen en subtiele golven die een vleugje glamour toevoegen aan je dagelijkse stijl. Gebruik een krultang of een stylingproduct om deze dromerige textuur te bereiken. Te kort of weinig haar voor deze look? Kies dan voor hair extensions om deze trend op te volgen!

  1. Minimalistische Pixie Cuts

Voor degenen die durven te gaan voor een kortere coupe, zijn minimalistische pixie cuts een geweldige optie. Deze stijl is eenvoudig te onderhouden en zorgt voor een krachtige en zelfverzekerde uitstraling. Je kunt spelen met asymmetrische snitten en textuur om je persoonlijke stijl te benadrukken.

  1. Natuurlijke Haartextuur

De natuurlijke haartextuur omarmen is een andere grote trend dit seizoen. Laat je natuurlijke krullen, golven of textuur stralen en gebruik stylingproducten om het haar te definiëren en pluis te verminderen. Dit is een geweldige manier om tijd te besparen en je haar gezond te houden.

Haartrends Herfst Winter Najaar 2023 Natuurlijke look

  1. Statement Haaraccessoires

Statement haaraccessoires zijn een geweldige manier om je look op te fleuren tijdens de koudere maanden. Denk aan glinsterende haarspelden, opvallende hoeden, en fluwelen linten om je kapsel te accentueren en je persoonlijkheid te laten stralen.

  1. IJsblond Haar

Voor degenen die graag willen opvallen, is ijsblond haar een opvallende keuze. Deze koele tint geeft een frisse uitstraling en kan dramatisch en verbluffend zijn. Zorg ervoor dat je de juiste verzorgingsproducten gebruikt om je ijsblonde kleur te behouden en je haar gezond te houden.Haartrend Herfst Winter Najaar 2023 Ijswit haar

  1. Glanzend en Gezond Haar

Glanzend en gezond haar is altijd in de mode, en dit seizoen is geen uitzondering. Investeer in hoogwaardige haarverzorgingsproducten om je lokken te voeden en te laten stralen. Regelmatige haarmaskers en glanssprays zijn een must om je haar er op zijn best uit te laten zien.

Onthoud dat de belangrijkste trend altijd is om jezelf te zijn en je haar te dragen op een manier die je zelfvertrouwen vergroot en je persoonlijke stijl weerspiegelt. Of je nu kiest voor warme herfstkleuren, romantische krullen of een gedurfde pixie cut, de haartrends van herfst/winter 2023-2024 bieden volop mogelijkheden om je creativiteit te uiten en te stralen. Dus, ga op zoek naar inspiratie, overleg met een hair styliste van Hair Extensions by Char en geniet van je nieuwe herfst- en winterlook

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.