Logo Hair Extensions by Char

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november)

S.O.S.: Haaruitval door zwangerschap! 

Ben je op het moment zwanger, of ben je zwanger geweest, dan kan het zijn dat je last hebt (gehad) van haaruitval. Dit fenomeen komt vaker voor bij vrouwen en is daarom meestal geen reden tot paniek. Hair Extensions by Char snapt hoe belangrijk haar is voor vrouwen en biedt met haar behandeling (meestal) een perfecte uitkomst voor jou!  

HAARUITVAL TIJDENS DE ZWANGERSCHAP 

Haaruitval of dunner wordend haar tijdens de zwangerschap komt vaker voor na de geboorte en is een zeldzamer tijdens de zwangerschap. Toch komt dit wel voor, het is een lichaamsreactie en het kan verder geen kwaad. Tijdens de zwangerschap is de hormonale balans van het lichaam verstoord, wat kan leiden tot een reactie in de haarzakjes. 

De reden voor haaruitval tijdens de vroege zwangerschap, of tijdens de prenatale periode, is een toename van de hormonen oestrogeen en progesteron, wat ervoor kan zorgen dat het haar breekbaarder en dunner wordt. 

Zwangerschap kan ook andere problemen veroorzaken, zoals ijzertekort, wat ook kan leiden tot dunner wordend haar. Sommige vrouwen ervaren ook extra haaruitval in de maanden na de geboorte als gevolg van een onbalans van de schildklierhormonen. 

HAARVERLIES NA DE BEVALLING 

Door verhoogde hormonale niveaus tijdens de zwangerschap behouden veel vrouwen meer haren dan gebruikelijk. Dit komt door een verstoring van de levenscyclus van het haar. Hier komt het stereotype beeld van een zwangere vrouw met een vollere, glimmende haardos vandaan. 

Het behouden van meer haar tijdens de zwangerschap leidt daarom vaak tot overmatige haaruitval na de geboorte omdat het lichaam de hormoonspiegels weer naar het oude aanpast. Deze extreme haaruitval na de zwangerschap is niets om je zorgen over te maken, maar kan uiteraard als vervelend worden ervaren.  

Hier schiet Hair Extensions by Char jou graag te hulp! Aan de hand van de status van je haar geven we je graag advies of een behandeling mogelijk is voor je. 

Vul de online calculator in om een inschatting van het aantal stuks en prijs te ontvangen. Het definitieve aantal stuks en de gewenste lengte bekijken en bepalen we graag samen met je in de salon. 

Kun je niet langer wachten op een volle bos? Dat begrijpen wij! Maak dan hier jouw afspraak.  

Haaruitval bij zwangerschap

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.