Logo Hair Extensions by Char

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november)

Sporten + hair extensions een slechte combo?  

Absoluut niet! Proberen om een evenwichtige levensstijl erop na te houden kan lastig zijn – werk, een relatie, een sociaal leven, kids, het huis bijhouden en een manier vinden om fit te blijven. We vragen ons weleens af “hoe kan ik dit allemaal doen en er toch goed uitzien?” Hair extensions by Char heeft niet overal de antwoorden op maar er on point uitzien tijdens dat jij al de ballen hoog houdt, daar kan Hair extensions by Char je zeker bij helpen! 

Nu horen we je denken, “maar hair extensions en sporten gaan toch niet goed samen?”… jawel hoor, mits je ze goed verzorgd! Hair extensions bij Char zet de beste tips voor je onder elkaar.  

Kwaliteit is key! 

Besparen op kwaliteit is bij het kiezen voor hair extensions niet verstandig, de kwaliteit van het haar en hoe het gezet wordt is echt zeer belangrijk. Extensions gemaakt van synthetisch haar kunnen slecht tegen wassen/ zweet en zien er bovendien niet natuurlijk uit door de glans die ze over zich heen hebben.  

100% human hair passen veel  beter bij je natuurlijke haar en kunnen in tegenstelling tot synthetische hair extensions (bijna) alles doorstaan. Hair extensions by Char gebruikt 100% human dubbel geweven Remy haar (de haarschubben zijn intact en wijzen in dezelfde richting) afkomstig uit Rusland. Een betere kwaliteit bestaat er simpelweg niet.  

Work your ”bun”:  

Het is belangrijk dat je weet hoe je je haar moet stylen/dragen als je gaat sporten. Je hoeft niet zoveel tijd te besteden aan je klaarmaken voor het sporten, spaar je energie vooral voor de work-out zelf! 

Welke updo je ook kiest, zorg ervoor dat de extensions zo min mogelijk in aanraking komen met zweet. Ga voor een basis ponytail, een midden hoge knot of vlecht – maar zorg ervoor dat het niet te strak zit. Combineer de look met een haarband, staat nog leuk ook  en deze houdt je haar uit je gezicht en nek.  

Wash it off…: 

Als je je net in het zweet hebt gewerkt, you go! Zorg er dan voor dat je je haar meteen wast. We begrijpen heel goed dat dit niet altijd handig is voor de sportievelingen die ’s ochtends vroeg in de sportschool staan, in dat geval kun je wat serum aanbrengen in de punten en het haar de rest van de dag vast dragen. Het is raadzaam om je haren dan wel alsnog in de avond te wassen. Bij het wassen in de avond is het belangrijk dat je nooit met vochtig haar gaat slapen, föhn het altijd volledig en draag je haar in een losse vlecht tijdens het slapen. 

Tot slot, we kunnen het niet genoeg benadrukken dat je in je drukke schema tijd moet maken voor je haar en ervoor moet zorgen dat het grondig wordt gewassen. (tenminste 2-3 keer per week, liefst niet dagelijks, dat is ook niet goed voor je eigen haar).  

Dus, voor al de sportievelingen onder ons, je kunt dus zeker trainen en geweldig haar hebben tegelijkertijdSo, no excuses left! 

 

Sporten en hair extensions een slechte combo?

15% korting?

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op je eerste behandeling (ook geldig op afspraken na november). Schrijf je in en ontvang meer informatie.

Arrow Hair Extensions by Char
Welcome Present!

Nu geopend in Eindhoven! Boek je in november? Dan profiteer je van 15% korting op het totaalbedrag (ook geldig op afspraken na november) Schrijf je in en ontvang meer informatie.